De Vlaamse Energielening

Energie neemt een steeds grotere hap uit ons huishoudelijk budget. Nochtans kan je met allerhande energiebesparende investeringen de energiefactuur flink laten zakken. 

Enkele voorbeelden zijn: je woning isoleren, het plaatsen van een hoogrendementsketel, gebruik maken van hoogrendementsglas, plaatsen van een zonneboiler, plaatsen en zonnepanelen, ….

Deze energiebesparende maatregelen verdienen zichzelf vroeg of laat terug, onder meer dankzij premies en fiscale voordelen van de verschillende overheden.

De werken om jouw energieverbruik te verminderen, vragen echter vaak serieuze investeringen waarvan je slechts geleidelijk de vruchten kan plukken.

Door het verstrekken van de renteloze leningen willen de gemeenten van de Westhoek je alvast op weg helpen.

Via de Vlaamse regering bieden de gemeenten van de Westhoek jou de mogelijkheid om een renteloze lening aan te gaan om een aantal structurele energiebesparende maatregelen te financieren.
‘Dienstverlenende Vereniging Westhoek’ werkt als Energiehuis voor het Vlaams Energie Agentschap (VEA), die het geld voor deze lening ter beschikking stelt.
Je kan bij de Woonwinkel terecht voor de aanvraag van een lening tot 15.000 euro wanneer je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Meer info : https://www.habitowoonwinkel.be/nl/energie/vlaamse-energielening/

Contactgegevens en openingsuren

Woonwinkel Habito
Bergstraat 24
8950 Heuvelland (Kemmel)
België
Gesloten
Gesloten
Gesloten
15:00 - 19:00
Enkel op afspraak, maak je afspraak telefonisch tijdens de kantooruren via 057 34 66 00
Gesloten
Gesloten
Gesloten