Reveil

  • 23 september 2021

1 NOVEMBER
17u | Gratis | Begraafplaats Kemmel


Reveil is een fijn gebeuren dat nationaal doorgaat op 1 november. Meer en meer mensen hebben er behoefte aan om meer te doen op 1 november dan een bloem neer te leggen. Via Reveil wordt op vele Vlaamse begraafplaatsen op 1 november de stilte met intieme muziek en lokale verhalen doorbroken. In de wereld van Reveil is een begraafplaats geen kille plek, maar een verzamelplaats waar duizenden verhalen de wortels van een gemeente vormen. 

We werken als gemeente mee aan dit mooie project. Rond zonsondergang om 17u op de begraafplaats te Kemmel zal een intiem akoestisch optreden plaatsvinden. 

Het reveil optreden wordt verzorgd door Marja&Annelies. Dit straf muzikaal duo zal een ingetogen concert brengen met zowel gezongen als  instrumentale songs die passen binnen de sfeer van Reveil.

Annelies is een klassiek opgeleide gitariste die een  de frisse, folky stijl heeft. Annelies Detru slaagt erin een eigen sound te creëren en is gestaag aan een eigen mooie muzikale weg aan het timmeren.
Marja Supponen, is een Finse zangers die al een hele poos woonachtig is in de regio.  Ze is actief als lyricist, singersong writer en zangeres in verschillende projecten.

Toeschouwers brengen lichtjes mee en dragen zo bij tot de golf
van warmte die Reveil verspreidt. 

 

Contactgegevens en openingsuren

Cultuurdienst
Gemeentehuis De Warande
Bergstraat 24
8950 Heuvelland (Kemmel)
België
057 45 04 79
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Kerstmis
Gesloten
Uitzonderlijk gesloten
Warning 1 november gesloten
Warning 2 november gesloten