Een terugblik op een cultureel samenbrengende septembermaand!

  • 1 oktober 2021

Op de Heuvellandse cultuurkalender stond afgelopen septembermaand enkele nieuwe evenementen op het programma. Voor vele mensen dé gelegenheid om opnieuw samen te ontdekken, te beleven, te zijn.

Benieuwd naar wat het najaar in petto heeft? Neem een kijkje op www.heuvelland.be/agenda.

heuvelland topeHEUVELLAND TOPE, een belevingsnamiddag waar je het Heuvellandse verenigingsleven en vrijetijdsaanbod kon ontdekken. Heel wat enthousiaste verenigingen stonden aanwezigen te woord over hun werking. Ook de vele workshops en optredens vielen in de smaak!  

 

coeur en feuCOEUR EN FEU, een magische vuurshow met verhaal, dans, acrobatiek en vuureffecten! Op de flank van de Rodeberg werd genoten van de zonsondergang tijdens deze intieme avond.

 

maankonijn

TRAM, een culturele ontdekkingsfietstocht met heel wat belevingsplekken onderweg. Zowel jong als oud genoten van een actieve namiddag en lieten zich bij de haltes onderweg verwennen door muziek, kunst en theater.

 

maankonijn

FESTIVAL VAN HET MAANKONIJN, een haikufestival rond de volle maan van september, de meest gloedvolle van het jaar. Verschillende poëtische en fantasierijke activiteiten vonden plaats in een schitterend decor.

 

 

Contactgegevens en openingsuren

Vrije Tijd
Gemeentehuis De Warande
Bergstraat 24
8950 Heuvelland
België
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
09:00 - 12:00
Enkel op afspraak
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Kerstmis
Gesloten
Uitzonderlijk gesloten
Warning 1 november gesloten
Warning 2 november gesloten