landscape

Woon- en zorgcentrum St. - Medard

Telefoonnummer: 057/23.03.00

Het woon- en zorgcentrum St-Medard, met 60 woongelegenheden en 3 kortverblijfkamers voor zorgafhankelijke ouderen, ligt in Wijtschate. 

Hier vind je plaats om te wonen, te leven en te genieten van een warme zorg- en dienstverlening.  Je woont er in een veilig en rustiger woonkader in een familiale en huiselijke sfeer. Je beschikt er over jouw eigen kamertje, met sanitaire ruimte (toilet en lavabo), oproepsysteem en kabeltelevisie.
Je leeft er in waardigheid en je wordt gerespecteerd in jouw persoonlijke ideologische of filosofische overtuiging.  De aangepaste animatieactiviteiten zorgen voor een aangename ontspanning.  Er heerst een goede verstandhouding en samenwerking tussen bewoners, familieleden en medewerkers.
Er is een zorg- en dienstverlening met professionele kwaliteit.   Men is er verantwoord, klantvriendelijk en respectvol.  Er wordt comfortzorg aangeboden die de afhankelijkheid van zorgafhankelijke ouderen vermindert.  Ook wordt aandacht gegeven aan palliatieve zorgen, voor wie de tijd van afscheid heel nakend wordt.

Klik hier voor de animatie activiteiten voor de maand februari 2018

Dagprijs: 

Inwoners Heuvelland

51,74 €

Niet-Heuvellanders

55,74 €

Echtparen uit Heuvelland

89,22 €

Echtparen Niet-Heuvellanders

97,22 €

De dagprijzen omvatten onder andere ook het verbruik van incontinentiemateriaal .  Doktersconsultatie en medicatieverbruik en een beperkt aantal persoonlijke kosten zijn ten laste van de bewoner. 
Alle info en aanvragen voor opname in het WZC St.Medard moeten gericht worden tot de sociale dienst van het OCMW.
De opname-beslissing gebeurt door de sociale dienst van het OCMW na een sociaal onderzoek en volgens vooraf bepaalde criteria.

 

Seniorenzorg OCMW

Contactinfo

Sint-Medardusplein 1
8950 Heuvelland (Wijtschate)

057/450.480

Openingsuren

Iedere werkdag van 08.30 u - 11.30 u

Dinsdagnamiddag van 14.00 u - 17.00 u

Deel deze pagina