landscape

Info - en ontmoetingsavond onroerend erfgoed

08 maart 2018

Ben je eigenaar van een pand met erfgoedwaarde? Heb je vragen over het onderhoud en het beheer ervan. Plan je werken aan een erfgoedsite of wil je herbestemmen? Op woensdag 21 maart ben je in het Vleeshuis in Ieper welkom met je vragen tijdens een info- en ontmoetingsavond.

Herita, Onroerenderfgoeddienst CO7, Regionaal Landschap Westhoek en Monumentenwacht West-Vlaanderen stellen op woensdag 21 maart in Ieper hun werking en ondersteuningsaanbod voor tijdens een info- en ontmoetingsavond voor eigenaars/beheerders van erfgoedsites, erfgoedverenigingen geïnteresseerden, professionals.

 Wie vragen heeft over het onderhoud van historisch waardevol erfgoed, herstellingen of restauraties kan terecht bij Monumenten West-Vlaanderen. Het Netwerk Open Monumenten zet dan weer in op de promotie en zichtbaarheid van erfgoedactiviteiten. CO7 geeft advies bij werken of herbestemming van bouwkundig erfgoed en ondersteunt je bij de aanvraag van premies of opmaak van beheersplannen. Het Regionaal Landschap Westhoek stelt het Landschapsobservatorium Westhoek voor. De avond wordt afgesloten met een drankje.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Start om 19u, voorzien einde 22u.

Locatie: Vleeshuis, Neermarkt 8, 8900 Ieper

Meer info en inschrijven op www.co7.be

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van onze gemeente! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Heuvelland!

Deel deze pagina