landscape

afvalophaling tijdens de wegenwerken in Wijtschate

07 maart 2018

Tijdens de wegenwerken in Wijtschate kan de afvalophaler niet tot bij de woning langskomen. Daarom werd in overleg met de aannemer beslist om in de werkenzone tijdelijk opnieuw met de gewone afvalzakken te werken. Er is gedurende die periode ook géén afzonderlijke ophaalronde voor GFT afval. U kan dus tijdelijk géén gebruik maken van de grijze en groene containerbakken.

U deponeert voorlopig al uw afval opnieuw in de afvalzakken van de Gemeente. Bewoners van de werkenzone kunnen de afvalzakken per 5 stuks kopen (2,50 €) op het gemeentehuis “De Warande” ( bureau 1 iedere werkdag van 9u tot 12 u en op dinsdagnamiddag van 15u tot 19u) en vanaf heden ook aan het onthaal van het Sociaal Huis, Sint  - Medardusplein1 8950 Heuvelland  (iedere werkdag van 8.30 u tot 11.30 u en dinsdagnamiddag van 14.00 u tot 17.00 u).

Eveneens kan er PMD en Restafvalzakken per rol aangekocht worden bij Apetijtje in Wijtschate.

Het is belangrijk dat u de PMD zak, de restafvalzak op dinsdagmorgen respectievelijk in de ophaalweek volgens de afvalkalender volgens zone 4, en voor Papier en karton op de gebruikelijk data’s vermeld op de afvalkalender, telkens vóór 8 uur ‘s morgens buiten aan uw woning plaatst.

Het gemeentebestuur zal u tijdig op de hoogte brengen vanaf wanneer u opnieuw de containers kan gebruiken.

Nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van onze gemeente! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Heuvelland!

Deel deze pagina