landscape

Thuisloket

Burgerzaken

Knop attesten uittreksel 200 b

Vraag je attest of akte aan met behulp van je eID, token of itsme-app aan via deze knop.

Via het automatisch thuisoket: krijg je documenten van jezelf of je minderjarig kind binnen enkele minuutjes in je mailbox. Hier kun je een aantal volwaardige uittreksels uit het bevolkingsregister afhalen. *

Adreswijziging

knop adreswijzigingVraag hier je adreswijziging aan.

Meldingen en klachten

knop meldingskaart 200Een omgevallen verkeersbord, een zitbank die stuk is, een verzakking in het fietspad... het zijn allemaal problemen die wel eens kunnen voorkomen in je buurt. Een voorstel of een probleem te melden? Vul een meldingskaart in!

Webshop jeugd, sport & buitenschoolse kinderopvang (BKO)

knop webshop 200

Meer informatie of inschrijven voor een sportkamp, grabbelpas, speelpleinwerking… Inschrijven voor een sportreeks. Bekijk onze webshop!

Inschrijven nieuwsbrief

knop nieuwsbrief 200Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Heuvelland en ontvang elke week een update over jouw gemeente.

Een evenement in Heuvelland?

Organiseer je een evenement in Heuvelland, een dorpsfeest, fuif, een optocht, een wielerwedstrijd… Dan moet dit doorgegeven worden aan de gemeente. Klik hier om je aanvraag in te dienen.

Een archiefopzoeking

knop archiefopzoekingWens je een document op te zoeken in het archief. Dit kan door volgend aanvraagformulier in te vullen.

____________________________________________

*Aangifte van erkenning, aanpassing van de registratie van het geslacht, akte van adoptie, akte van afstand van Belgische nationaliteit, akte van afstand van vaderschap, akte van behoud van Belgische nationaliteit, akte van echtscheiding, akte van een levenloos kind, akte van erkenning, akte van geboorte, akte van herkrijgen van Belgische nationaliteit, akte van huwelijk, akte van naamkeuze, akte van naamsverandering, akte van overlijden, akte van toekennen van Belgische nationaliteit, akte van verkrijgen van Belgische nationaliteit, akte van voornaamsverandering, attest voor Belgische nationaliteit, attest van gezinssamenstelling, attest van hoofdverblijfplaats, attest van hoofdverblijfplaats met historiek in de gemeente, attest van hoofdverblijfplaats met volledige historiek, attest van leven, attest van verblijf en Belgische nationaliteit, attest van verblijfplaats met het oog op een huwelijk, attest van wettelijke samenwoning, attest van wijze van teraardebestelling en/of rituelen, internationale geboorteakte, internationale overlijdensakte, uittreksel strafregister, uittreksel uit de registers, (attest van goed gedrag en zeden, bewijs van goed gedrag en zeden).

 

Burgerzaken

Contactinfo

Bergstraat 24
8950 Heuvelland (Kemmel)
burgerzaken@heuvelland.be
057/450.450

Openingsuren

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 u tot 12.00 u

Dinsdag ook van 15.00 u tot 19.00 u

Deel deze pagina